Etusivu

 

Tervetuloa Itä-Hakkilan Omakotiyhdistyksen kotisivuille

 

Liity jäseneksi lähettämällä sähköpostia:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Koronavirusepidemian kiihtymisen vuoksi yhdistyksen syyskokous on siirretty pidettäväksi alkuvuodesta 2021. Seuraamme tilannetta ja toimimme sen mukaan. Emme myöskään järjestä perinteistä pikkujoulua, sillä sen järjestämisen näemme myös tartuntariskinä.

Yhdityksen tärkein tapahtuma roskatalkoot järjestettiin lauantaina 3.10.2020. Koronapandemiasta huolimatta tapahtuma onnistui hyvin ja saimme rittävästi talkoolaisia mukaan mahdollistamaan tapahtuma. Lajiteltua tavaraa kertyi neljä vaihtolavallista ja lajittelematonta kaksi. Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille.

 

Tiedot vuoden 2020 jäseneduista sivulla Jäsenasiat / Jäsenedut. Jäsenmaksu on entinen 25€ / vuosi.

Pankkitilin numero on FI02 1220 3000 1784 22

 

HUOM:

Ruokavirasto on julkaissut uutisen aasianrunkojäärän tehotarkastuksista Kuninkaanmäessä ja Itä-Hakkilassa. Syksyn 2019 tehostettu tarkastus on jo neljäs - ja toiseksi viimeinen valvontakartoitus. Jos uusia jääriä ei löydy, tarkastukset ja puun siirtorajoitukset voidaan lopettaa 31.12.2020.

Käytännössä hyväksi osoittautunut tapa on kiikaroida puiden runkoja. Kun tarkastaja epäilee löytäneensä aasianrunkojäärän jättämiä munintajälkiä tai ulostuloreikiä, vaatii tarkempi syyni puuhun kiipeämistä, sillä jäljet ovat usein rungon yläosassa. Kiipeilyn hoitavat kiipeilyyn erityisesti perehtyneet kasvintarkastajat ja arboristit. Myös aasianrunkojäärän haistamiseen opetettu hajukoira avustaa tarvittaessa.

Ruokaviraston tiedote